Terug

  • Unieke potten voor kamerplanten!
  • Met liefde verpakt en verzonden!
  • Voor 16.00uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Retourneren

U kunt om diverse redenen de keuze maken om uw bestelling of deel van uw bestelling te retourneren. Lees deze pagina goed door om misverstanden en vertragingen te voorkomen.

Afkoelingsperiode/Wet Kopen op afstand

De afkoelingsperiode geldt niet in de volgende gevallen:

  • Aankopen die speciaal, op bestelling, zijn gemaakt.
  • Cd’s, video’s en cd-roms waarvan de verzegeling is verbroken of geactiveerd is.
  • pH elektrodes waarvan de verpakking is geopend of gebruikt zijn.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u uw complete bestelling retourneert krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn in dat geval voor eigen rekening. Wanneer niet de complete bestelling retour word gestuurd, worden de verzendkosten niet gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

U dient zelf voor de kosten en het risico van de retourzending te zorgen. Let op! Onvoldoende of ongefrankeerde pakketen worden bij het magazijn geweigerd.

Als u een overeenkomst ontbindt, wordt het bedrag dat op de factuur vermeld staat binnen 14 dagen door de Plantenpot WebWinkel terug gestort op u rekening. Als u een product retourneert dient u de factuur, die bij uw bestelling heeft ontvangen, ook mee te zenden.

Het retour sturen van een product en/of bestelling kan uitsluitend naar onderstaand adres:
de Plantenpot WebWinkel
T.a.v. Retouren
Nederhof 7H
5258 CB Berlicum

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »