Terug

  • Unieke potten voor kamerplanten!
  • Met liefde verpakt en verzonden!
  • Voor 16.00uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Betaalmethoden

Bij de Plantenpot WebWinkel kunt je op vele verschillende manieren afrekenen.

Afhankelijk van de gewenste bezorg/afhaalmethode zijn er meerdere opties mogelijk.

Contant betalen of PINNEN bij afhalen: Contante betalingPin betaling

Natuurlijk is het mogelijk uw bestelling bij de Plantenpot WebWinkel in Berlicum af te halen, echter alleen op afspraak.

iDeal betaling: iDeal betaling

Met IDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekeken. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van IDeal.

Hoe werkt IDeal?
U plaatst uw bestelling en bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met IDeal wilt betalen. Selecteer deze optie en u wordt vervolgens doorgeleid, waar u uw eigen bank kunt kiezen. Hier staat dan uw betaalopdracht voor uw klaar. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

PayPal betaling: Paypal betaling

PayPal is een wereldwijd geaccepteerd en veelgebruikt online betalingssysteem. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. U betaalt via een beveiligde ‘online portemonnee’. U kunt met PayPal ook via uw bank of giro betalen. Anders dan bij iDeal moet u bij PayPal een account aanmaken om er gebruik van te maken. Voor meer informatie over PayPal surft u naar www.paypal.nl.

Bankoverschrijving: Bankoverschrijving

Indien uw bank niet aangesloten is bij IDeal kunt u gebruik maken van de optie vooruitbetalen. Bestellingen worden na ontvangst van uw betaling zo spoedig mogelijk verzonden.
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u via onze betaalpartner Mollie automatisch een e-mailbericht met daarin de benodigde gegevens voor de betaling. Mocht u toch vragen hebben dan horen wij dat graag!

Achteraf betalen via Klarna: Klarna betaling

Bij achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Klarna. Indien akkoord kunt u achteraf betalen en ontvangt u van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen.
Het versturen van de factuur en de inning van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Klarna. Op de digitale factuur die u van Klarna ontvangt staat aangegeven hoe u (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen.

Bancontact/ Mister Cash: Bancontact

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten in onze webshop. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

SofortBanking voorheen DirectEbanking: Sofort banking

Sofortbanking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt kan worden. Met sofortbanking kunnen uw klanten in binnen- en buitenland hun bestelling makkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banking systeem. Met sofortbanking wordt direct een overboeking in gang gezet. Hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijnen voor overboekingen ook hier van toepassing zijn, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door de bank van de consument. Een bevestigde overboeking is daarmee ook meteen gegarandeerd.

Creditcard, MasterCard en Visa: Visa creditcard betaling MasterCard betaling

Het online betalen met creditcard is wereldwijd een veel gebruikte betaalmethode. De twee meest gebruikte creditcardmerken zijn VISA en MasterCard.

VVV Giftcard: VVV giftcard

De VVV Giftcard is de breedst besteedbare online cadeaukaart en te verzilveren bij de leukste webshops. Anders dan de VVV Cadeaubon kun je deze giftcard of handige e-mail gift besteden bij de leukste online webshops. Daarmee is de VVV Giftcard bij uitstek een leuk cadeau om te geven aan iemand die graag online winkelt. Zo kan de ontvanger een mooi cadeau voor zichzelf uitzoeken, gewoon vanaf de laptop, tablet of smartphone. Heerlijk vanuit je luie stoel shoppen, handig toch!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »