Terug

  • Unieke potten voor kamerplanten!
  • Met liefde verpakt en verzonden!
  • Voor 16.00uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Over ons

Mogen we jullie voorstellen aan de "Plantenbaas"!? Onze Plantenbaas heeft er namelijk voor gezorgd dat jij nu rond kunt navigeren op onze website vol schitterende potten! Over hem straks meer..

Plantenbaas

de Plantenpot WebWinkel is de webwinkel van..

Demelza & Joost - de Plantenpot WebWinkel

Hoi, ik ben Demelza (links) vanaf jongs af aan heb ik al een soort van obsessie voor alles wat groeit en bloeit. Ik kan uren met mijn (inmiddels onze) planten bezig zijn en word super enthousiast als ik zie dat planten het naar hun zin hebben en ergens weer een nieuw groeipunt of blad zichtbaar word! Ons huis word door vrienden en familie vaak een indoor jungle genoemd, haha. Hebben we dan echt te veel planten? Uuhm.. Nee natuurlijk niet!! Je kunt nooit genoeg planten hebben.

Joost (rechts op de foto) vond alle planten eerst wel mooi en gezellig maar sinds enkele maanden is hij ook super enthousiast geworden. Een tijdje geleden hebben we ons eerste "indoor-greenhouse" neergezet die eigenlijk al snel vol stond met schitterende planten en stekjes. Na wat wikken en wegen hebben we er daarom een tweede kast naast gezet. Hoe snel zal deze kast zich vullen? 

Plantenkast de Plantenpot WebWinkel

Start van de Plantenpot WebWinkel

Zoals je bovenaan de pagina al kon lezen is onze Plantenbaas een van de aanstichters van deze schitterende webwinkel met unieke plantenpotten. Maar hoe dan?? 

Begin 2022 kochten we in Antwerpen dit schitterende potje (en overigens nog meer andere). Hij heeft een prominente plaats in ons indoor-greenhouse gekregen en is gevuld met een mooie stek van de Philodendron Gigas. Vanaf de bovenste plank "waakt" hij over alle andere plantjes in de kast en in ons huis. 

Later dat jaar waren we opzoek naar nog meer potten uit diezelfde collectie. Helaas kwamen we er toen achter dat deze potten in Nederlandse winkels en online winkels in Europa nauwelijks te vinden zijn. Er worden wel veel potten aangeboden maar vaak zijn dit de potten van de grote merken die in super grote volumes worden geproduceerd. Unieke en met liefde + passie gemaakte potten vind je nauwelijks. Hierin zagen we een uitdaging. Je gaat vind op onze website dus enkel unieke potten die door de maker met veel aandacht zijn gemaakt. Omdat dit potten zijn die niet op grote schaal worden geproduceerd kan het voorkomen dat bepaalde potten slechts in kleine oplages beschikbaar zijn en als ze uitverkocht zijn, niet terug op voorraad komen.

Vanuit hier is het balletje begonnen met rollen en al snel rolde hij erg snel en hadden we contact met de importeur. Binnen enkele weken hebben we onze website gebouwd en werd de eerste pallet met voorraad van de unieke handgemaakte potten bij ons magazijn afgeleverd! 

Omdat onze Plantenbaas er mede voor heeft gezorgd dat wij deze webwinkel gestart zijn, konden we er niet omheen hem te "eren" in ons logo! We hebben er een creatieve en eigentijdse versie van laten maken waar we trots op zijn!

Logo de Plantenpot WebWinkel

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »